Trenutno pregledavate Natječaj za izbor sudionika za odlazak na 55. Međunarodni simpozij za mlade

Natječaj za izbor sudionika za odlazak na 55. Međunarodni simpozij za mlade

  • Kategorija objave:Novosti

Poštovani,

sa zadovoljstvom Vas informiram da se u organizaciji Međunarodne olimpijske akademije (MOA) i Međunarodnoga olimpijskog odbora (MOO), u grčkoj Olimpiji od 23. svibnja do . 06.lipnja 2015. godine održava 55. Međunarodni simpozij za mlade sudionike. Nacionalni olimpijski odbori i nacionalne olimpijske akademije pozvane su predložiti sudionike iz svojih zemalja.

Na temelju dopisa Međunarodne olimpijske akademije, od 02. prosinca 2014. godine, a s ciljem odabira što kvalitetnijih kandidata koji imaju interes za olimpizam, Hrvatska olimpijska akademija odlučila je raspisati natječaj za izbor sudionika za odlazak na 55. Međunarodni simpozij za mlade.

Zbog poželjnog predznanja o povijesti sporta, olimpijskom pokretu i olimpizmu, natječaj je namijenjen svim studentima i studenticama (studenti integriranog preddiplomskog i diplomskog studija kao i studenti poslijediplomskog studija), u dobi od 20 do 35 godina, Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu, studentima i studenticama fakulteta društveno humanističkog usmjerenja te studentima navedenih fakulteta koje predlože nacionalni sportski savezi.

Kako bi informacija o Natječaju bila što dostupnija svim studentima i studenticama, molimo Vas da tekst natječaja, koji šaljemo u privitku, objavite na internetskim stranicama Vašeg fakulteta te da isti izvjesite i na oglasnoj ploči fakulteta.

 

U očekivanju odgovora srdačno Vas pozdravljam,

 

Danira Bilić, spec. str. oec.

Voditeljica Odbora za

promicanje olimpizma,

Hrvatska olimpijska akademija

Sve infornacije saznajte u dokumentu:

Natječaj_-_MOA_2015._mladi