Trenutno pregledavate 46. Seminar trenera: Dalibor Čvek i Antonio Obrvan

46. Seminar trenera: Dalibor Čvek i Antonio Obrvan

  • Kategorija objave:Novosti

Treće predavanje prvog dana 46. Seminara trenera koji se od 26. do 28. svibnja održava u Poreču bit će posvećeno predavanju na temu Suvremena tehnologija u rukometu, a predavači koji će održati ovo predavanje su Dalibor Čvek i Antonio Obrvan.

Antonio Obrvan stručnjak je u području video analize u sportu i vanjski suradnik hrvatske tvrtke Once Sport koja stoji iza razvoja inovativnog Once Video Analysera. Njegova karijera započela je 2015. godine kada je počeo raditi u sportskim agencijama, preuzimajući uloge skauta, agenta i video analitičara. Danas je Antonio vlasnik vlastite tvrtke koja nudi širok spektar usluga, uključujući video analitiku, savjetovanje te skauting. Kroz svoju karijeru koristio je i testirao niz programa za video analitiku, čime je stekao sveobuhvatno znanje i iskustvo u tom području. U svojoj ulozi suradnika u Once Sportu, Antonio aktivno doprinosi razvoju i unaprjeđenju tehnologija u sportu, čime pomaže trenerima i sportašima da dosegnu svoj puni potencijal.

Dalibor Čvek član je Uprave te izvršni direktor hrvatske tvrtke Once Sport koja je razvila program za sportsku video analizu. Program je od ideje, dizajna i razvoja u potpunosti napravljen u Hrvatskoj te se koristi u više od 80 zemalja svijeta. Dugoročna vizija Once Sporta je ponuditi na jednom mjestu sve programe koje treneri trebaju za svoj rad. Uz vlastiti proizvod odrađeni su projekti za Aspire Academy iz Qatara i Kicker.de iz Njemačke.
Dalibor je završio Ekonomski fakultet u Zagrebu, a za vrijeme studiranja radio je kao tajnik u Hrvatskoj mreži poslovnih anđela (investitora u inovativne projekte). Za vrijeme njegova mandata uloženo je više od 3 milijuna eura u 20 projekata.

Ne sumnjamo da će predavanje Antonia Obrvana i Dalibora Čveka biti iznimno zanimljivo svim trenerima s obzirom da je riječ o tehnologijama koje tek polako ulaze u svijet rukometa te da će na ovom predavanju naučiti i čuti puno novih i zanimljivih informacija.

Kao i prethodnih godina, i ove će godine treneri koji neće moći doći u Poreč, ali i svi ljubitelji rukometa, moći pratiti sva predavanja putem livestreama na youtubu.