Trenutno pregledavate Peti EHF webinar za 2022. predstavlja francusku trenericu Vanessu Patucca-Bourgeais koja će predstaviti projekt BabyHand

Peti EHF webinar za 2022. predstavlja francusku trenericu Vanessu Patucca-Bourgeais koja će predstaviti projekt BabyHand

Peti EHF webinar za 2022. predstavlja francusku trenericu Vanessu Patucca-Bourgeais, koja će u utorak, 18. listopada od 13:00 do 14:00 CEST, predstaviti projekt BabyHand – rukomet za djecu od tri do šest godina. Rukomet nema dobnih granica – a Vanessa Patucca-Bourgeais zna sve o tome. Na svom webinaru u utorak, 18. listopada, iskusna trenerica će govoriti o projektu BabyHand u svojoj rodnoj Francuskoj.

“Znamo da je rukomet sport koji se može prilagoditi svima. S modificiranim pravilima, prilagođenom opremom i u različitim okruženjima, bavljenje rukometom nema granica,”
Patucca-Bourgeais
Trenerica

Uz dva desetljeća iskustva, trenerica će prezentirati praksu prilagođenu kako bi na najbolji način ispunila očekivanja i karakteristike djece od tri do šest godina. Sama Patucca-Bourgeais nije počela tako mlada – imala je 11 godina kada je prvi put uzela rukometnu loptu 1982. godine. To je označilo početak bogate karijere u kojoj je radila kao trenerica mladih, trenerica za trenere, voditeljica i volonterka na međunarodnim događanjima u Francuskoj. Također je bila u profesionalnom klubu St. Raphaël Var 12 godina.

“Imam veliko iskustvo s različitim razinama natjecanja. Ali ono što mi je draže je razvoj rukometa, mogućnost da podijelim svoju strast i da bude dostupna što većem broju ljudi. Volim što se rukomet može trenirati cijeli život” – kaže ona.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno, a svi koji žele sudjelovati mogu se prijaviti ovdje:

Prethodni webinari u nizu privukli su stotine sudionika. Svaka prezentacija završava sesijom pitanja i odgovora.

Ključne teme petog webinara:

Kakva su iskustva s BabyHandom u Francuskoj?
Zašto prilagoditi rukomet djeci od tri do šest godina?
Što je s rukometom u vrtiću?
Kako razvijati vrtićki rukomet?

Nadolazeći webinari:
– Utorak, 8. studenoga, 13:00 CET: Ári Rouch – “From the Challenge Trophy to EHF EURO”
– Utorak, 13. prosinca, 13:00 CET: Daniel Magalhães & Marc De Sousa – rukomet u invalidskim kolicima (četverac i šesteroboj)