Trenutno pregledavate Prijava za sudjelovanja na internetskom seminaru GOALCHA Street Handball EHF-a

Prijava za sudjelovanja na internetskom seminaru GOALCHA Street Handball EHF-a

  • Kategorija objave:Novosti

Poštovane nacionalne federacije,

Zbog trenutne situacije EHF želi ponuditi rukometnim trenerima, nastavnicima i svim ostalim osobama zainteresiranim za rukometno obrazovanje mogućnost sudjelovanja na web-seminaru GOALCHA Street Handball (= webinar), koji pripada EHF zelenim inicijativama kako je najavljeno na Generalnom seminaru EHF-a za 2019. godinu.

Što je Goalcha?

Ulični rukomet GOALCHA razvijen je s ciljem da se rukomet vrati školama i svakodnevnom životu djece i tinejdžera i tako izgradi most za rukometne klubove. U tu svrhu potrebna oprema je svedena na minimum – sve što trebate je posebna lopta GOALCHA, koja je „sposobna za hvatanje“ za sve osobe, bez obzira na njihovu dob, spol ili motoričke sposobnosti.

S uličnim rukometom GOALCHA sve se fokusira na pozitivnom iskustvu – nije u pitanju natjecanje ili tko je postigao više golova. To je aktivnost bez suca i trenera – igrači se sami slažu oko osnovnih pravila i preuzimaju odgovornost da se to poštuju tijekom utakmice. Nema ispravnog ili pogrešnog.

Kolegij uključuje sljedeće sadržaje:

  • filozofija GOALCHA
  • Kako raditi s GOALCHA – pedagoškim, metodološkim i didaktičkim principima
  • Kako implementirati ulične rukometne škole i klubove GOALCHA.

Ovaj internetski tečaj namijenjen je osobama koje rade kao učitelji, treneri ili u savezu, fokusirajući se na djecu i mlade u rukometu

Budući da su osnovne teme naš zajednički interes, molimo vas da informacije objavite na svojoj web stranici / društvenim medijima. Inicijativa je besplatna i mogla bi biti dobar način da se uključite u rukomet u ovom teškom vremenu.

Polaznici će dobiti pristup nekoliko nastavnih video zapisa, kao i službene GOALCHA priručnike. Uz to, imaju priliku razgovarati s Oleom Bruunom Andersenom, stručnjakom za GOALCHA, budući da je tečaj konstruiran kao live događaj.

Tečaj će se održati 9. travnja od 16:00 do 18:00. Svi sudionici trebaju radnu internetsku vezu. Za registraciju EHF-u je potrebna samo valjana adresa e-pošte.

Nakon toga registrirani sudionici dobit će e-poštu s smjernicama za sudjelovanje u mrežnom seminaru.

U svrhu realizacije organizacijskog postupka, rok za prijavu je 6. travnja.

Broj sudionika je ograničen, stoga prijava slijedi princip “prvi dođe – prvi poslužen”.

Registracija se šalje Uredu EHF-a (Vincent Schweiger), schweiger@eurohandball.com.

Preuzmite originalni poziv ovdje:

GOALCHA Street Handball April 2020
GOALCHA Street Handball April 2020
GOALCHA-Street-Handball-April-2020.pdf
491.9 KiB
798 Downloads
Detalji...