Trenutno pregledavate Pismo predsiednika Hrvatskog rukometnog saveza Tomislava Grahovca

Pismo predsiednika Hrvatskog rukometnog saveza Tomislava Grahovca

  • Kategorija objave:Novosti
Poštovani sportski prijatelji,
 
U ovo zaista teško i nepredvidljivo vrijeme, kroz koje zajedno prolazimo, svjetski, europski, pa u konačnici i hrvatski rukomet je zaustavljen. Usprkos tome što nitko od nas nije u mogućnosti se baviti našim sportom i sportom generalno, mi nastojimo pro aktivno raditi u skladu sa mogućnostima i stanju u kojem se nalazimo.
 
Hrvatski rukometni savez prati preporuke i odluke nacionalnog stožera civilne zaštite te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, te zajedno sa vama provodi sve mjere koje proizlaze sa preporukama i odlukama navedenih strana.
 
Kao jedan od glavnih prioriteta, je zaštita radnih mjesta unutar rukometne zajednice. Sukladno tome, zajedno smo sa Središnjim državnim uredom za sport proveli inicijativu za očuvanje radnih mjesta unutar sporta, a u našem slučaju rukometa. Kroz nadolazeći period biti će pokrenute prve mjere prema kojima nastojimo zaštiti naše trenere i rukometne djelatnike koji godinama požrtvovno rade posao.
 
lsto tako, prateći globalno stanje bilo sa zdravstvene iii ekonomske strane, Hrvatski rukometni savez je u stalnom kontaktu sa Svjetskom rukometnom federacijom koja radi na najboljim mogućim rješenjima za rukomet generalno. Također, u kontaktu smo sa Europskim rukometnim savezom koji pro aktivno razmišlja te donosi odluku vezanu za kalendar natjecanja i eventualni nastavak provedbe natjecanja. Prema tome, do 15.4. razmišljamo o donošenju nove odluke vezano za sva natjecanja po ingerencijom naših saveza, a o istima ćemo obavijestiti sve sudionike.
 
Nadalje, željeli bismo se zahvaliti Vama klubovima, sportašima, rukometnim djelatnicima te svim sudionicima koji su uključeni u ovu krizu kroz koju prolazimo, jer svojom solidarnošću, zajedništvom i odgovornošću pokazujete primjer svima kojima je potrebno. Prema tome i gledajući unaprijed, čvrsto vjerujemo da ćemo uskoro gledati rukomet u našim dvoranama gdje i pripada.
 
Budite sigurni, pozitivnog stava i čuvajte se!
 
Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza
Tomislav Grahovac v.r.
 
Pismo Predsjednika Hrvatskog Rukometnog Saveza Tomislava Grahovc
Pismo Predsjednika Hrvatskog Rukometnog Saveza Tomislava Grahovc
Pismo-predsjednika-Hrvatskog-rukometnog-saveza-Tomislava-Grahovc.pdf
1.9 MiB
353 Downloads
Detalji…