Trenutno pregledavate Webinari EHF aktivnosti nastaviti će se u srijedu, 28. rujna u 13:00 s predavanjem na temu “Hand the Ball” Jennie Linnell (SWE)

Webinari EHF aktivnosti nastaviti će se u srijedu, 28. rujna u 13:00 s predavanjem na temu “Hand the Ball” Jennie Linnell (SWE)

  • Kategorija objave:Novosti

Poštovani nacionalni savezi,

drago nam je podsjetiti vas da će se naši webinari EHF aktivnosti nastaviti u srijedu, 28. rujna u 13:00 CEST s predavanjem na temu “Hand the Ball” Jennie Linnell (SWE).

Švedski rukometni savez od 2020. godine provodi pedagoški koncept Hand the Ball sa svrhom podrške lokalnim klubovima pri pokretanju društvenih projekata. Koncept se temelji na obrazovanju za vodstvo koje se temelji na novoj znanosti o vodstvu i motivaciji.

Hand The Ball je primjer najbolje prakse Švedskog rukometnog saveza koji mogu lako implementirati škole, rukometni klubovi i savezi kako bi podržali inkluziju djece i promicali rukometne vrijednosti u zajednici.

Ključne teme:

  • Kako pronaći nove načine uključivanja neaktivne djece u današnje društvo?
  • Kako rukometni sport predstaviti na nove atraktivne načine?
  • Kako savez može pomoći klubovima da pokrenu DOP projekte?

 

Sudjelovanje je besplatno.

 

Ako želite pozvati još nekog ljubitelja rukometa na ovaj događaj, podijelite ovaj link: https://hopin.com/events/ehf-activities-webinar-series-jennie-jennell-hand-the-ball

Ne možete se pridružiti webinaru uživo? Bez brige! Svi registrirani sudionici moći će naknadno pristupiti snimci webinara, a nakon što završite registraciju primit ćete e-mail s poveznicom.

Webinari do kraja 2022. također su već zakazani:

  • 18. listopada u 13:00 sati CEST: “ Baby Handball”. Vanessa Bourgeais (FRA)
  • 8. studenog @ 13:00 sati CEST: ” Od Challenge Trophyja do EHF EURA” (FRO)
  • 13. prosinca u 13:00 sati CEST: ” Rukomet u invalidskim kolicima (4-a-side & 6-a-side) Daniel Magalhães (BRA) & Marc De Sousa (FRA)

Za sve nadolazeće webinare možete se prijaviti na ovoj poveznici: https://go.eurohandball.com/EHFactivitiesWebinars22