Trenutno pregledavate 10 međunarodna konferencija ”Kondicijska priprema sportaša 2012.”

10 međunarodna konferencija ”Kondicijska priprema sportaša 2012.”

već tradicionalno, posljednjih devet godina, Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira znanstveno-stručne skupove na temu kondicijske pripreme sportaša.

Jubilarna, 10. međunarodna konferencija ”Kondicijska priprema sportaša 2012.” s glavnom temom Specifična kondicijska priprema održat će se 17. i 18. veljače, 2012. godine na Kineziološkom fakultetu u suradnji s najvećom svjetskom udrugom u području kondicijske pripreme National Strength and Conditioning Association (NSCA).

 

Kao nastavak konferencije, 19. veljače 2012. Europska udruga kondicijskih trenera (European Physical Conditioning Association) u suradnji sa Kineziološkim fakultetom i Udrugom kondicijskih trenera Hrvatske, organizira seminar “Kondicijska priprema u sportskim igrama“ (košarka, rukomet, odbojka, nogomet) na kojem će izlagati uspješni svjetski i europski kondicijski treneri. Seminar će biti održan na Kineziološkom fakultetu i sigurni smo da će zainteresirati stručnu javnost te osigurati veliki broj sudionika.

 

Stoga, s obzirom na Vaš spektar interesa, Kineziološki fakultet i Udruga kondicijskih trenera Hrvatske omogućuje svim licenciranim trenerima HRS sudjelovanje na seminaru “Kondicijska priprema u sportskim igrama“ (košarka, rukomet, odbojka, nogomet) koji će se održati u nedjelju, 19.veljače 2012.  po cijeni kotizacije u iznosu od 50 % od ukupne cijene što iznosi 150 kuna.

 

Vjerujemo da ćemo, uz Vašu pomoć, i ove godine postići visoku razinu kvalitete ovog znanstveno-stručnog skupa.

Unaprijed se zahvaljujemo i nadamo se Vašem dolasku.

 

 

                                                                                             Dekan:

Prof.dr.sc. Igor Jukić