Trenutno pregledavate 46. Seminar trenera: Goran Mrđen

46. Seminar trenera: Goran Mrđen

  • Kategorija objave:Novosti

Treći, ujedno i posljednji dan 46. Seminara trenera u Poreču svojim će predavanjem otvoriti Goran Mrđen. Istaknuti hrvatski trener održat će predavanje na temu Primjena varki na različite obrambene formacije. To je predavanje na rasporedu u nedjelju od 8:30 do 9:45 sati.

Goran Mrđen hrvatski je rukometni trener s iznimno bogatim iskustvom te titulom EHF Master Coacha. Mrđen je u svojoj karijeri trenirao brojne hrvatske klubove poput RK TVIN TRGOCENTRA, RK Zeline, MRK Bjelovara, RK Podravka Vegete u kojoj je svakako ostavio najviše traga, a trenutno je trener Ženskog rukometnog kluba Zrinski iz Čakovca.

Osim u klupskom rukometu, Goran Mrđen ima iskustva i u reprezentativnim vodama. Od 2000. pa do 2005. godine te opet 2013., bio je izbornik ženske juniorske reprezentacije. U istoj je reprezentaciji 2011. bio u ulozi trenera. 2008. i 2010. godine bio je izbornik hrvatske ženske seniorske B reprezentacija, dok je od 2004. do 2005. bio trener hrvatske ženske seniorske reprezentacije. Od 2015. pa do 2017. bio je i izbornik ženske seniorske reprezentacije Hrvatske.

Što se tiče značajnijih rezultata koje je kao trener ostvario, to je svakako pet naslova pobjednika Kupa Hrvatske s RK Podravka Vegetom te tri naslova prvaka Hrvatske, također s koprivničkim klubom.

Kao i prethodnih godina, i ove će godine treneri koji neće moći doći u Poreč, ali i svi ljubitelji rukometa, moći pratiti sva predavanja putem livestreama na youtubu, a ovo u nedjelju, 28. svibnja u 8:30 sati.