Trenutno pregledavate EHF Webinar koji se bavi raznim sudačkim temama u četvrtak 27. srpnja u 17:00 CEST

EHF Webinar koji se bavi raznim sudačkim temama u četvrtak 27. srpnja u 17:00 CEST

  • Kategorija objave:Novosti

Poštovani nacionalni savezi,
Marciniak je postao tek drugi sudac u povijesti nogometa koji je vodio finale FIFA Svjetskog prvenstva i UEFA Lige prvaka u istoj sezoni. Marciniak, koji zviždi na najvišoj razini međunarodnog nogometa od 2011., bio je glavni kada je Argentina u prosincu prošle godine u Kataru pobijedila Francusku i osvojila svjetski naslov. A šest mjeseci kasnije, nadgledao je ključnu utakmicu međunarodnog klupskog nogometa kada je Manchester City pobijedio Inter. Jedan od pomoćnih sudaca u Marciniakovom timu je Tomasz Listkiewicz – sin bivšeg FIFA-inog suca Michala Listkiewicza, koji je sa svoje strane bio jedan od linijskog sudaca u finalu Svjetskog prvenstva 1990. između Njemačke i Argentine.
Pridružite se EHF Webinaru, 27. srpnja 2023. u 17:00 CEST s temom : Uloga / funkcija sudaca tijekom utakmice – važni aspekti suđenja

Registrirajte se na donjoj poveznici.

Sve nadolazeće webinare možete pronaći na web stranici EHF Activities, provjerite je i – ako to još niste učinili – pretplatite se na Inside EHF newsletter koji će se ažurirati mjesečno putem e-pošte.

Samo registrirani sudionici nakon toga moći će pristupiti snimci webinara, a nakon što završite registraciju primit ćete e-mail s poveznicom. Imajte na umu da se morate registrirati prije početka webinara.

Veselimo se vidjeti vas!

Lijepi pozdrav,

Europska rukometna federacija
Joao Monteiro